24 december – Vakantiekriebels

Nog één nachtje slapen en dan… Yep, de koffers zijn gepakt. De kindertjes liggen allang in bed, want zo rond vijf uur gaat de wekker! En hoewel het voor de kinderen alweer de vierde keer is dat ze naar Florida gaan, zijn ze ongelooflijk blij en opgewonden. En wij natuurlijk ook!

Nieuw voor ons is dat dit keer Michaels moeder meegaat. Voor Ans is het de eerste keer dat ze naar Amerika gaat en ze voorspelde zelf al dat ze vannacht waarschijnlijk geen oog dicht zal doen. Nou, we zullen het zien. Het belangrijkste is dat we morgen met z’n allen op tijd in het vliegtuig zitten. Dan volgt de rest vanzelf wel, neem ik aan.

Dit jaar hebben we onze vakantie voor de tweede keer via American Vacations geboekt. En we zullen dit jaar voor de tweede keer in de wijk ‘Highlands Reserve’ in Davenport verblijven. Het adres is dit jaar wel anders dan vorig jaar: Troon Circle 836. Pieter, die al eerder op dit adres verbleef, was zo goed om ons een paar fotootjes te sturen:

villa
villa 22

Vooral dat zwembad ziet er overheerlijk uit. Iets zegt me dat daar heel wat bommetjes gemaakt gaan worden. Verder zullen we onze vakantie vullen met shoppen, een dagje naar het strand, shoppen, een boottochtje, shoppen en natuurlijk bezoekjes aan pretparken. Nu moet ik er wel bij zeggen dat wij geen pretparkfanaten zijn. Natuurlijk vinden we alle parken in de buurt helemaal geweldig, maar we hoeven daar niet iedere dag heen. Dit jaar zullen we in ieder geval naar Seaworld en Buschgardens gaan. We hebben alle parken in Orlando onderhand wel eens gezien, maar in Buschgardens zijn we nog nooit geweest. Daar verheugen we ons dus wel op.  En voor de rest ligt nog niet zo veel vast. We zien het verder wel.

Maar nu eerst nog maar proberen om een aantal uren slaap te pakken!

Geen opmerkingen: