1 januari - SeaWorld

Van vorig jaar wisten we nog dat het op nieuwjaarsdag meestal redelijk rustig in de parken is. Daarom kozen we deze dag uit om naar SeaWorld te gaan. Toen we een aantal jaren hier ook waren, waren we behoorlijk onder de indruk van de Shamu show, dus we besloten eerst deze show aan te doen. De show was van opzet een beetje veranderd, maar niet minder indrukwekkend.

DSCF0260DSCF0265 DSCF0305

In sommige opzichten is SeaWorld een halve dierentuin. Er vallen in ieder geval genoeg diersoorten te bewonderen.

 DSCF0334 DSCF0333DSCF0234

Seaworld

De shows in SeaWorld zijn al zo en zo geweldig. Je wordt echt van het begin tot het einde geëntertaind. De zeeleeuwenshow was ontzettend grappig.

DSCF0338 DSCF0340

Merlijn is helemaal gek op pinguïns, vraag me niet waarom. In Sea World kan hij zijn hart in ieder geval ophalen.

En niet alleen de pinguïns maken indruk:

 

 

We gaan ook in de superachtbaan Kraken. Alleen Ans hoeft er niet zo nodig in. Een paar jaar geleden durfde Quintijn nog niet met ons mee, maar we hebben hem in de loop van de jaren zo geconditioneerd dat hij geen enkele attractie meer vreest, haha. Zo doen we dat gewoon. Wanneer we in deze achtbaan zitten is het buiten al donker en dat maakt het hele gebeuren nog eens extra spannend.

Tussen de bedrijven door genieten we ook van de kerstversieringen door het park. De combi van kerstbomen en palmen zal wel nooit helemaal wennen, maar mij hoor je absoluut niet klagen.

Seaworld2

Ans begint trouwens hier in Florida al behoorlijk te wennen. Het was eerst even vreemd voor haar dat ze hier overal seniorenkorting op kreeg, maar nu geniet ze er maar gewoon van. En ze noemt de winkelmeisjes al vrolijk ‘sweety’ dus ik geloof dat het wel goed gaat met dat integreren ;-)

DSCF0375

Geen opmerkingen: