26 december – Een rustige start

Onze eerste dag in Florida hebben we het maar rustig aan gedaan. Ook omdat de vermiste koffer, die het blijkbaar niet eens was met onze reisplannen en opgedoken was in Connecticut, aan huis gebracht zou worden. Daarnaast waren we toch nog een beetje moe van de reis. Het geeft niet, want alleen al in de villa en bij het zwembad valt er genoeg te genieten. Na de Hollandse kou voelt de warmte (27 graden!) hier extra lekker. De lucht is strakblauw met alleen hier en daar een wolkje.

DSCF9301

DSCF9302 DSCF9303 We voelen ons helemaal op ons gemak in de villa en ook Lou, de knuffelaap, voelt zich hier op z’n best:

DSCF9310  DSCF9308
DSCF9307 DSCF9320

De koffer komt maar niet en op een gegeven moment zijn we het zat en springen we de auto in om de omgeving een beetje te verkennen. Hoewel, eigenlijk is het onderhand wel een beetje vertrouwd gebied.  Als laatste gaan we naar de Wal-Mart, waar we zo’n eerste keer wel een paar uur zoet zijn. Toch zijn we ook een beetje bijtijds weer in de villa want we zijn nog steeds gesloopt van de reis en vooral tegen de avond merk je dit wel. Gelukkig hebben we nog wel een aantal daagjes voor de boeg!

DSCF9327

DSCF9333

DSCF9331

Geen opmerkingen: