27 december – Pret met pretzels

Vanmorgen vroeg gaat de bel en ja hoor, daar staat onze koffer, wat bedremmeld op de stoep. Mooi, daar hoeven we ons nu dus ook geen zorgen meer om te maken. Dat is toch wel een lekker gevoel. Vandaag hebben we ook geen zin om te lang thuis te blijven, want het is de bedoeling om wat steviger te shoppen.

Natuurlijk willen de jongens wel eerst nog even wat zwemmen. Die zien het Floridiaanse leven al helemaal zitten.

 DSCF9372 DSCF9371 Toch gaan we redelijk op tijd op pad, want we willen allemaal wat zomerkleding kopen. Handig voor hier en handig voor wanneer het straks thuis weer zomer wordt. En zoals je in Nederland op je centen loopt te letten, zo voel je je hier ineens een beetje ‘rijk’ omdat alles, in vergelijking met Nederland zo goedkoop is.

DSCF9392 DSCF9397

We hebben al heel wat kleding gescoord wanneer we besluiten om nog even naar Super Target te gaan. De jongens hebben al hun best gedaan om in de omgeving op te gaan door hoeden en zonnebrillen aan te schaffen.

DSCF9414

Ans en ik voelen we ons ook al aardig thuis hier en daarom besluiten wij dat vanaf nu iedere vorm van lichaamsbeweging afgeschaft zal worden. Waarom zouden we ons nog moe maken wanneer dat niet nodig is? We laten ons gewoon door Target rijden. Zoveel gemakkelijker ;-)

DSCF9416

Oké, dat was natuurlijk een grapje, hihi, maar niemand kijkt je hier vreemd aan wanneer je gezond en wel in een scootmobiel gaat zitten. Gemak dient immers de mens. Dat is wel zo’n beetje de instelling hier.

Wanneer we Target weer uitkomen, komt Michael op het idee om de vogeltjes op de parkeerplaats wat pretzels te geven. Binnen een paar tellen lijkt het alsof we in The Birds van Alfred Hitchcock terecht zijn gekomen.

DSCF9423 DSCF9429  DSCF9432 DSCF9433

DSCF9427

Als je het mij vraagt zijn die vogels hier compleet gestoord, haha. Zelfs toen we wegreden bleven er een aantal op de motorkap vastgeplakt  zitten. Ach ja, alles voor een overheerlijke pretzel ;-)

Niet veel later rijden we weer onze vertrouwde straat in. We hadden bij Target alles voor BBQ gekocht, dus toen we thuis waren kon Michael doen wat veel mannen nog steeds het liefst doen; fikkie steken. En natuurlijk was er nog een after party in the pool.

DSCF9457 DSCF9459

DSCF9463

Geen opmerkingen: