4 januari – Een luie zondag

Zondag hebben we een heel rustig dagje gehouden. Het was heerlijk weer, dus we hebben wat gezwommen en wat in huis rondgelummeld. Toen we een vliegtuigje aan de hemel lijnen zagen trekken, wisten we al wel wat er aan zat te komen. Op zondag zie je hier vaak dat er met kleine vliegtuigjes teksten aan de hemel worden geschreven in de trant van: ‘Jesus loves u’ en ‘U + God = love.’ Ze hebben het er altijd maar druk mee.

DSCF0720

Lou was vandaag weer eens een beetje nukkig. Ik heb een ernstig gesprekje met hem gehad en toen kwam de aap uit de mouw (wahahaha, die vind ik zelf grappig ;-D); Hij heeft het hier in Florida ontzettend naar zijn zin in en hij ziet het ondertussen helemaal niet meer zitten om naar Nederland terug te gaan. Vooral niet nu het daar zo koud is. Hij heeft me erop gewezen dat hij ook al een dagje ouder is en dat hij zich gewoon heel prettig voelt bij de weldadige warmte van Florida.

Om Lou te troosten heb ik later in de winkel van de Cracker Barrel een heuse gebreide kersttrui voor hem gekocht. De trui past hem perfect en hij is er werkelijk mee in zijn schik.

DSCF0928 Behalve dit schattige minikersttruitje, verkochten ze veel schommelstoelen en nog meer leuke spullen in de winkel.

DSCF0735 DSCF0736 DSCF0733

We wilden bij de Cracker Barrel ook een hapje eten, maar het was nog vroeg, dus we besloten om eerst nog wat boodschappen te halen bij de Wal-Mart. Ach, dat is ook een uitstapje voor ons, hoor ;-)

DSCF0744 De kinderen rennen altijd direct naar de speelgoedafdeling. Daar kunnen ze zich eindeloos vermaken, terwijl wij onze boodschappen bij elkaar zoeken.

DSCF0751

Ik zeg het nog maar weer eens; mode, daar hebben ze in dit gedeelte van Amerika geen kaas van gegeten, hihi. En ik weet dat het een beetje gemeen is dat ik deze foto nam. Zo kon ik het ook al een keer niet laten een foto te nemen van een vrouw die met haar krulspelden in door de Wal-mart slofte. Ergens heb ik juist wel een beetje bewondering voor deze levensstijl. Het is toch wel fijn dat je lekker kunt dragen waar je zin in hebt en dat er dan ook nog eens niemand is die op je let (behalve dan zo’n gestoorde Nederlandse).

DSCF0755

Toen we weer de Wal-Mart uitkwamen, was het al donker. We reden weer terug naar de Cracker Barrel om een hapje te eten.

DSCF0778 Na het eten moest er door de jongens buiten nog een potje gedamd worden, terwijl wij vol verbazing de rekening nog eens bekeken. Over het algemeen kun je in Amerika heel goedkoop uit eten gaan, maar dit sloeg alles. Hier kun je bijna niet tegenop koken. Nou ja, prima, toch? Zo houden we weer extra geld over om te shoppen (ja, hallo, mag ik me even een paar weken wentelen in oppervlakkigheid? Het verstand komt later in de vrieskou wel weer terug ).

DSCF0776 Al met al dus een zeer, zeer luie dag, maar ook een leuke en gezellige dag.

5 opmerkingen:

storytime 2009 zei

Wat heerlijk om deze weblog te lezen, het is hier verschrikkelijk koud dus geniet er maar even.

Groetjes Wil hondsrug

Pieter en Petra zei

Hey hallo allemaal,

We zien dat jullie bij Cracker Barrel zijn geweest, zeker toch wel Shirley ff de groeten van ons gedaan ??

Elke dag kijken we uit naar het vervolg van de 2 verslagen, ze zijn zo leuk en hebben al nieuwe ideëen opgedaan voor ons volgend bezoek.

Afgelopen nacht hebben ze in het zuiden van Nederland een temp van -20 gemeten, dus geniet nog maar lekker van de lekkere warmte daar !!

Groetjes,
Petra & Pieter

Michael K.J. van Dijk zei

Hallo Pieter & Petra,

Nee, nog wel gekeken of wij een Shirly zagen, maar niet gezien. ij hadden een zekere Keeyla. Weinig geschreven de afgelopen dagen, maar dat probeer ik vanavond in te halen hahaha.
Eerst nu naar Bush Gardens. Trouwens vandaag iets minder weer. Bewolkt en 'slechts' 24 graden hahaha. Groet Michael.

Pieter en Petra zei

Ha Michael,

Mocht je nog een keer naar Cracker Barrel gaan, vraag dan maar gewoon naar Shirley !!
Keeyla kennen wij ook, da's ook een aardige meid.

A.s. vrijdag hebben we een afspraak bij AV en heb inmiddels ook een optie op een mooie villa, dus het zijn weer spannende tijden hier bij ons in huis...

Groetjes
Petra & Pieter

Michael K.J. van Dijk zei

Te laat. Net weer geweest en nu je berichtje pas gelezen. Misschien als wij de komende dagen nog gaan.

Groet Michael.